Rólunk

Minden, ami vagyonvédelem

Red-Scorpions cégcsoport

A kulcsrakész megoldást nyújtó felügyelti szolgáltatásaink lefednek minden igényét. Az élőerős őrzéstől, a biztosági rendszerek telepítésétől, a távfelügyelettől, a műszakiüzemeltetéstől, a takarítástól, a futárszolgálattól, a zöldterület kezeléséig.


Néhány szó rólunk.

A Red-Scorpions biztonsági szolgálat 2001 óta áll ügyfelei rendelkezésére. Szolgáltatási politikánk fókuszában - mind a múltban, jelenben és a jövőben is - a megbízó vagyonának, ránk bízott ingóságainak, ingatlanainak és legfőképpen a bizalmának a megőrzése. Az elmúlt esztendőkben több tíz milliárd forintnyi visszatartott, eredményesen megóvott érték jellemezte munkánkat.

Feltérképezzük az Ön igényeit, időpontot egyeztetünk és a legjobb szakembert küldjük a helyszínre.

Küldetés

A Red-Scorpions Cégcsoport munkatársai teljes mértékben elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ügyfeleink számára fentartható értéket teremtsünk.

Vezető Biztonságtechnikai cégként hitvallásunknak tekintjük, hogy ügyfeleinket a legjobban szolgáljuk ki, és hogy munkatársaink is kiválóan érezzék magukat.

Legfontosabb célunk, hogy kiválóak legyünk, a legjobb minőségben lássuk el feladatainkat, ezért állandóan arra törekszünk, hogy egyszerűen és átláthatóan álljunk ügyfeleink szolgálatában.

Elkötelezettségeink teszik lehetővé, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást kapják, és fenntartható értéket teremtsünk.

 • Professzionális szolgáltatás

  Cégünk kimagasló szakmai múlttal rendelkezik, tudásunk mindig naprakész. Szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon nyújtjuk megrendelőinknek. Győződjön meg Ön is szolgátatásunk minőségéről!

 • Megfizethető árak

  Arra törekszünk, hogy áraink mindig megfizethetők legyenek, amelyekért kiváló minőségű szolgáltatást kapnak megrendelőink. Áraink mindig arányban állnak a képviselt magas szolgáltatási minőséggel. Szolgáltatásainknál az ár,-minőség a legfontosabb.

 • Támogatás

  Ha szükséges ügyleinkkel folyamatos kapcsolatban vagyunk. Minden észrevételre reagálunk és ha kell azonnal intézkedünk. Diszpécsereink a nap 24 órájában állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 • Biztosítás

  Ha a vállalkozási tevékenységgel kapcsolatban a megrendelőnek kára keletkezett. Az esetleges károk megtérítésére rendelkezünk felelősségbiztosítással. a Biztosítás értékhatára 100.000.000 Ft / év, illetve 30.000.000 Ft / káresemény.


Red-Scorpions csapata

A Red-Scorpions sikerének a titka az összeszokott csapat, akik az ügyfelek profi kiszolgálását tekintik elsődleges feladatuknak.
Fontos szempont számunkra, hogy Ügyfeleinkkel az első találkozás tökéletes legyen.

Kérjen egy jó ajánlatot!

Amennyiben valamelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjen ajánlatot még ma és szakértőink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel.